De sportdienst organiseert: sportacademie op woensdag


dinsdag, 14 oktober, 2014

Sinds 24 september 2014 is er terug Sportacademie voor kinderen van de tweede kleuterklas t.e.m. het zesde leerjaar.  Zie je jou kind graag sportief bezig, maar wil je het nog niet binden aan een sportclub?  Dan biedt de Sportacademie dé oplossing.  Naast een basisopleiding van bewegingsvaardigheden krijgt jouw kind de kans om kennis te maken met verschillende hedendaagse sporten.  Dit alles gebeurt onder gekwalificeerde begeleiding.  De kinderen kunnen op die manier proeven van diverse sporten, rustig hun eigen weg zoeken en doorstromen naar de sport die hen het best ligt.

De Sportacademie vindt plaats elke schoolse woensdag in de sporthal van de SJIB (naast de parking van sportcentrum De Tumkens), P. Pitetlaan in Betekom.  De eerste groep kinderen van de tweede en derde kleuterklas sport van 14u15 tot 15u15, de tweede groep van 15u15 tot 16u15.  Voor kinderen van het eerste t.e.m. het zesde leerjaar is dat van 16u15 tot 17u15.
De eerste keer mag jou kind een proefles volgen.  Voor het vervolg van de lessen koop je een tienbeurtenkaart van €17,50.
Inschrijven voor de proefles kan via deze link: http://begijnendijk.be/inschrijving-sportacademie.aspx